07 February 2012

Bad Day!

salam uolss.. mood mak x berapa ok la hari ni..ngantok satu hal..anak mak demam lagi..kali ni dier berak2 lak..nk masuk 1 tahun org ckp mcm2 dugaan..nk brtmbah kepandaian jugak dak Hazreeq tuh..hmm, satu lagi sbb kaki mak ni ha..terseliuh hari sabtu haritu..sakit uolss..x ker risau ko bila tgk kaki ko ni tetiba membengkak sebesar telur ayam Gred C tu ha..besar lagi dari bukulali..dah la mak tgh dukung anak mak..sib baik mak ni kuat semangat..hazreeq masih kemas mak dukung di sisi padahal kaki mmg trsangat sakit..x terkeluar air mata mak ni ha..Tuhan je yang tahu ape mak rasa..mujurla ada seorang kakak ni..mak bg hazreeq dekat dia sbb dah xtahan da mk nak pangku..kaki mak terasa sakit sgt n mak trbygkan kalo kaki mak ni retak ke hape....dahla mak drive kete tyme tuh..sib baik ibu mak ada sekali..dia yg dok ngurut kaki mak..kalo x, x brjalan la mak ptg tu...

Moral of the story, make sure next tyme nak jln tu pandang2 la kat bwah..jgn jln menonong je..satu lagi, pkila kasut yg bersesuaian..tp kasut yg mak pki tu mmg da biasa guna..mungkin sbb ptg tu mmg dah nk jadi bnda cenggitukan.. mak reda je la..nway, sib baikla kaki mak ni just terseliuh jer n Alhamdulillah, harini mak dtg kerja juga walaupun kaki ni belum pulih sepenuhnya..

2 comments:

  1. alhamdulillah..dah boleh jalan pun tp still sakit la kaki nih..kena g urut gak nih..

    ReplyDelete